Λίγα λόγια για εμάς

32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Multi Show Μπουρμπουλήθρες ιδρύθηκε το 1985, και είναι η πρώτη εταιρεία στην Αθήνα, που δραστηριοποιήθηκε στην διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων.

Από την γέννηση του παιδιού (επίσκεψη στο μαιευτήριο), τη βάπτιση, τα προγράμματα θεατρικού παιχνιδιού (pre school groups), τα πάρτι – παιδικά, νεανικά, θεματικά, σε διάφορα μέρη:  στο σπίτι, σε παιδότοπους, σε κήπους, σε άλση σε παιδικές χαρές αλλά και  σε ξενοδοχεία, σε πολυχώρους κτλ αλλά και μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, τις Απόκριες, είτε στα σχολεία είτε στις εταιρείες για τα παιδιά του προσωπικού τους.

Ειδικά για τα σχολεία υπάρχουν εξειδικευμένα  προγράμματα είτε εκπαιδευτικά που περιλαμβάνουν παρουσία επαγγελματιών ( γιατρών,  οδοντιάτρων, διαιτολόγων κτλ), είτε θεατρικών παιδικών παραστάσεων, είτε παραστάσεων  Θεάτρου Σκιών, κουκλοθεάτρου, ταχυδακτυλουργικών  κ.α. είτε  τέλος δημιουργικής απασχόλησης,  με χειρωνακτικά εργαστήρια, φωτογραφίας, κονκάρδας, ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής  κ.α.

Ο ρόλος μας και στις εταιρικές εκδηλώσεις είναι πολύπλευρος δεδομένου ότι οι εταιρικοί μας πελάτες εκτός από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των υπαλλήλων, φροντίζουν και για άλλα δρώμενα  όπως το Parent΄s day at work ( τα παιδιά γνωρίζουν το χώρο εργασίας των γονέων), υπαίθριες δραστηριότητες υπαλλήλων κ.α. αλλά και για τις προωθητικές τους ενέργειες (Promotion), όταν τα προϊόντα τους σχετίζονται με τα παιδιά.

Ιστορικό – Αναδρομή

Σε όλη μας την πορεία κρατήσαμε σταθερή τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και την αμεσότητα και την υπευθυνότητα  μας, με τους πελάτες.

Για τον σκοπό αυτό διατηρήσαμε σταθερό μόνιμο προσωπικό από παιδαγωγούς, (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι, γυμναστές αλλά και ηθοποιούς, χοροδιδάσκαλους, μουσικούς  κ.α.) νεαρούς δραστήριους ανθρώπους, με αγάπη, για τα παιδιά, που παρακολουθούν συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια για την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους.

Φυσικά με το πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκαν και διατηρήθηκαν σταθερές συνεργασίες με αμιγώς επαγγελματίες καλλιτέχνες όπως ηθοποιούς,  ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ,  μίμους, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες  κ.α.

Ο σημαντικότερος ωστόσο παράγοντας, που συντέλεσε στη διατήρηση ενός τόσο μεγάλου πελατολογίου, συνεχώς αυξανόμενου, είναι  η διαρκής  ανανέωση των προτάσεων μας, τόσο με τη βοήθεια της δημιουργικής μας ομάδας, που κύριο μέλημα της είναι να παρακολουθεί τα θέλω των σύγχρονων παιδιών, ώστε να παραμένουμε πάντα κοντά τους και να καλύπτουμε με πρωτότυπες ιδέες τις ανάγκες τους, όσο και με την άριστη πλέον τεχνογνωσία, που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σας περιμένουμε…

Κατανοώντας τις συνθήκες  που κάνουν την εκδήλωση σας μοναδική, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τις δημιουργικές μας αρετές, την άριστη τεχνογνωσία μας  και να μοιραστούμε τις ιδέες μας, μαζί σας.

Ίσως ήρθε η στιγμή, να μας καλέσετε και να γνωρίσετε από κοντά τη δουλειά μας.

Εμπιστευτείτε μας !!!