Παιδικό πάρτυ για 6 ετών και άνω

Παρουσία εμψυχωτή ως ανιματέρ, ή μεταμφιεσμένoς σε παιδικό ήρωα: πιτζαμοήρωα, νεράιδα, πήτερ παν, Paw Patrol, batman spiderman, πειρατή ή πριγκίπισσα της disney και για περισσότερες στολές καλέστε στο 210-9756208.

Art Direction

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παιχνίδια δράσης σε ομάδες , παιχνίδια παρατηρητικότητας, ισορροπίας, σπαζοκεφαλιές & κατασκηνωτικά παιχνίδια (ανάλογα και με τον διαθέσιμο χώρο).

Ενδεικτικά παιχνίδια:
Ντετέκτιβς και ληστές, μαντιλάκι, η μάγισσα και το ποντίκι, ο έξυπνος Πικάσο, οι ακροβάτες , σκυταλοδρομίες κ.α

Κυνήγι θησαυρού (ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο) με γρίφους, χάρτες θησαυρού, κρυμμένα αυτοκόλλητα και αντικείμενα που οδηγούν στο σεντούκι του θησαυρού η σε ένα περιεχόμενο που στο τέλος παίρνουν δώρο όλα τα παιδιά.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, απλές μουσικές χορογραφίες,
διαγωνισμός χορού, Limbo rock, πασαρέλα, κ.α (περιλαμβάνετε μουσικός εξοπλισμός όπως και playlist που παίζει κατά την διάρκεια του πάρτι).

Ταχυδακτυλουργικά τρικ (μικροεξαφανίσεις αντικειμένων) με τη συμμετοχή των παιδιών και κυρίως του παιδιού που έχει γενέθλια, (υπάρχει και δυνατότητα και επαγγελματικών να μαγικών από επαγγελματία Μάγο).

Face painting (βάψιμο προσώπου), glitter tattoo και μοίρασμα μπαλονοκατασκευών επίσης υπάρχει η δυνατότητα θεματικών και ποιο εξειδικευμένων προγραμμάτων, άμα είναι μόνο κορίτσια η αγόρια δείτε παρακάτω.

*Το βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης προσαρμόζετε ανάλογα τις ηλικίες των παιδιών

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παιδικό πάρτυ σας. Καθημερινές 09.00 – 21.00 και Κυριακή 10.00 – 15.00.
Τηλ.: 21097562086971900239

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ